POVRATAK HOME
Hrvatska je, smatraju turistički stručnjaci, još uvijek, u turističkom smislu, slabo poznata i neiskorištena zemlja. Smještena u ljetnom srcu Europe pruža svojim posjetiteljima obilje mogućnosti za putovanja i istraživanja. Osobito su zanimljiva gastronomska istraživanja.
Posebno područje predstavljaju veliki južni otoci predvođeni Bračom. Izuzetno je dobro povezan s kopnom, posebno sa Splitom, i morem, jer se nalazi na važnim plovnim putevimanim, osobito jedriličarima.
Iz svojih zlatnih godina vuče image kulturnog i povjesnog središta. Nove zlatne godine očekuje zahvaljujući svojoj ljepoti i turističkoj zanimljivosti. Gostima pruža gotovo sve što na odmoru žele. Od ludih disko zabavišta do osamljeničkih oaza. Od svjetski pozantih prenapučenih plaža do skrivenih sičušnih bisera.
U plodnoj dolini u zaleđu Postira, jednom od legendarnih Bračkih gradića, smjestilo se selo Dol, a u njemu naša konoba TONI.
Na glavnoj otočkoj cesti Supetar- Postira- Pučišća na raskršću kod Postira skrenite desno i nakon 2km ulazite u Dol. Pored seoske crkve skrenite desno i odmah ste pred konobom.
Zbog sličnosti imena ponekad ljudi, pri izlasku iz Supetra, krenu prema Dolu misleći da idu u Bol. Zabunu otkriju već nakon desetak minuta ali nitko nikada nije rekao da mu je to bila greška. To smatraju kao slučajno otkriće nečeg vrijednog.
POVRATAK
HOME